La Loma info

La Loma on monialainen matkailuun erikoistunut markkinointitoimisto. La Loma edustaa Suomessa kansainvälisiä matkatoimistoja ja lentoyhtiöitä, jotka tarvitsevat paikallista tukea myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. La Loma räätälöi yrityksille tukipalveluita sekä kuluttajamarkkinointiin (B2C) sekä yritysmyyntiin (B2B).

La Loman ensimmäinen asiakas on matkatoimisto FlyToCanarias.com. Työmme tukee paikallista kanarialaista matkatoimistoa, jonka tuottamilla lomilla suomalaiset jättävät eniten tuloja Gran Canarialle. La Loma toimii FlyToCanarias.comin Suomen edustajana, mikä tarkoittaa yritysmyynnin tukemista, suomen-, ruotsin- ja englanninkielistä asiakaspalvelua sekä markkinointipalveluja.

La Loma ei ole matkatoimisto. La Loma ei itse järjestä matkoja tai tilauslentoja. Kuluttaja varaa La Loman markkinoimat matkat suoraan vastuullisilta matkanjärjestäjiltä. La Loma opastaa ja auttaa varausten tekemisessä. La Loma ei tarjoa palveluja matkan aikana tai kohteessa, mutta voi ohjata paikallisen matkatoimiston palvelujen pariin.

Matkailu kiinnostaa rajoitusten jälkeen enemmän kuin koskaan. Matkailu myös muuttuu, mutta kukaan ei vielä tiedä miten. Uskomme, että kuluttajat haluavat räätälöidä matkansa itse, turvalliset kohteet Euroopassa kasvattavat suosiotaan ja eettiset valinnat korostuvat. Murros on ketterälle La Lomalle mahdollisuus. Mottonamme on, että meiltä saa mitä tilaa ja meidän kanssa on hauskaa tehdä töitä.

La Loman toimintaa pyörittävät sen perustajat Anna Kirchner, Niko Laiho ja Mikko Silvennoinen.

*Espanjankielessä LA LOMA tarkoittaa mäkeä tai kumparetta. Suosikkisaarellamme Gran Canarialla on muutamia paikkoja, joiden nimi on La Loma tai monikossa Las Lomas.

 

FlyToCanarias-matkapalvelun tarjoaa ja siitä vastaa matkatoimisto Global Travel Management S.L., joka on rekisteröity Gran Canarialle ja myy palvelujaan nimellä FlyToCanarias.com.

Global Travel Management S.L. tarjoaa matkapaketteja Euroopan unionin direktiivin EU 2015/2302 sekä kaikkien muiden EU:n standardien ja vaatimusten mukaisesti. Direktiivi turvaa matkustajan oikeudet hyvin mm. muutos- ja peruutustilanteissa.

Lisätietoa: Direktiivi (EU) 2015/2302 sellaisena kuin se on saatettuna osaksi Suomen kansallista lainsäädäntöä
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170901