Surffaajien ja purjelautailijoiden paratiisi

Gran Canarian turismi ei näy suoraan surffirannoille. Purjelauta- ja surffirannat ovat paikallisten pelikenttä ja täältä löytyy tyhjinä rullaavia aaltoja.

Varmimmin aaltoja löytyy saaren pohjoisrannikolta, mutta talvisin swellit kasvavat erittäin voimakkaiksi, jolloin suojaa pystyy hakemaan saaren muilta rannikoilta. Pohjoisesta etelään on matkaa vain 60 kilometriä, joten halutessaan koko saaren pystyy ajelemaan ympäri aaltojen perässä.

Hyviä vinkkejä surffaamiseen löytyy Gran Canarialla asuvan suomalaisen Peksi Korjuksen instasta. Hän pyörittää Pinguino Surfboards -surffilautapajan yhteydessä Palmera Surf -firmaa, jonka palveluihin kuuluvat lautavuokraukset ja surffiopastus.
Purjelautalijoiden paratiisi on saaren tuulisin kylä Pozo Izquierdo, joka tarjoaa säännölliset tuulet ja upeita aaltoja ympäri vuoden. Tämä maailmanluokan purjelautailukohde toimii PWA-maailmanmestaruuskiertueen näyttämönä, ja ranta tarjoaakin haastetta kokeneille purjelautailijoille. Pozo Izquierdo tarjoaa monipuoliset purjelautailupalvelut surffausleireistä erikoisliikkeisiin.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.