Viihtyisä San Agustin

Tervetuloa San Agustiniin, jonka kannattajat kehuvat aina kohteen vieraanvaraisuutta, tasokkaita ravintoloita ja upeaa laavahiekkaista rantaa. San Agustinissa on yhä aistittavissa 60-luvun luksusta, jolloin alueen loistokkaimmat hotellit rakennettiin. Puutarhat ovat vehmaita ja aina hyvin hoidettuja.

Hotelleista on pakko mainita San Agustin Beach Club, joka on kaikkien vuosikymmenten jälkeen yhä loistavassa kunnossa ja sijainti meren äärellä on lyömätön.

Suurin osa San Agustinin hotelleista sijaitsee lähellä rantaa ja ravintoloita. Rantakatua voi kävellä Playa del Inglesin puolelle, missä on tarjolla ostoskeskuksia ja vilkkaampaa yöelämää. Jos jyrkät portaat eivät pelota, Balcon-niemen länsipuolella on vain paikallisten suosima hiekkaranta Playa Del Pirates.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.