Pyöräily, patikointi ja kiipeily

Kun astuu etelän turistialueiden ulkopuolelle, löydät eläviä, paikallisia kyliä, ihmisiä, kulttuuria ja turmeltumattomia maisemia. Hyppää bussiin, pyöräile tai vuokraa auto. Sitten pysähdy nauttimaan.

Gran Canarialla on pyöräilijöille loputtomasti päällystettyä teitä, kiipeilijöille eri tasoisia jyrkänteitä ja kävelijöille opastettuja polkuja. Kaikille näiden lajien harrastajille on tarjolla vaihtelevia maisemia, mahtipontisia vuoria ja rotkoja sekä näkymiä merelle. Tässä muutamia suosikkikohteistani.

Gran Canarialla on hyvä valikoima erilaisia reittejä maantiepyöräilyyn. Päällystetyt tiet nousevat ja laskevat, kulkevat viehättävien satamien läpi ja tarjoavat haasteita kaikentasoisille pyöräilijöille. Lämpötilat ovat tasaiset ympäri vuoden ja vettä sataa harvoin. Vahva suositus Free Motionlle, jossa henkilökunta on mahtava! Saat täältä parhaat vinkit, ja he vuokraavat ja myyvät pyöriä.

Käveleminen Gran Canarialla on parasta. Kävele vaikkapa rantoja pitkin naapurikaupunkiin, pysähdy välillä kahville ja lounaalle, ja tule bussilla takaisin. Bussilla tai vuokra-autolla pääset myös vuorille, missä on opastettujen vaellusreittien verkosto. Nämä muinaiset polut, aikoinaan ainoa tapa kulkea ympäri saaren keskiosaa, keskittyvät Cruz de Tejedaan ja levittäytyvät sieltä kattamaan suurta osaa saarta. Vinkkejä löydät tältä matkailusivustolta ja reittiarvosteluja Tripadvisorista.

Urheilukiipeilyn suosikkipaikka Gran Canarialla on maalauksellisen Fatagan kylän notko. Palmujen laaksossa vihreä kasvusto muodostaa upean vastakohdan kiviseinämien punertavalle basaltille. Kiipeilijät voivat valita eri vaikeusasteista. Climbon sivuilta löytyy tietoa ja linkkejä myös kiipeilukursseille.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

Hinnat sisältävät aina lennot, matkalaukut ruumaan, lentokenttäkuljetukset ja hotellin. Viikko alkaen 398€. Katso varausohjeet

FlyToCanarias lentää Helsingistä Las Palmasiin perjantaisin klo 1700. Myynnissä on menopaluu-lentoja sekä hotellipaketteja, joiden kesto on joustava (esimerkiksi 1-4 viikkoa). Nämä ovat edullisia tilauslentoja ja siksi ne eivät näy hakukoneissa. Voit varata matkan itse turvallisesti sivustolla www.flytocanarias.com. 

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Suomalaiset matkatoimistot takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

Matkapojat

Matkapojat tarjoaa nyt rentouttavia rantalomia Kanariansaarille. Valikoimasta löydät viikon matkapaketit sekä pelkät lennot. Tutustu ja varaa!  

*

Tilaa kauttamme suoralento ja majoitus Gran Canarialle. Lähdöt Helsingistä perjantaisin marraskuusta alkaen. Tsekkaa hinnat!

Varaa teemamatka!

Seiskan upea lukijamatka Gran Canarialle 11.-18.2.22

Seiskan lukijamatka Gran Canaria

Suosikkilaulaja Leif Lindeman tanssittaa ja matkaisäntänä Seiskan Jari Peltomäki. Hinta alkaen 699€ + 25€ varausmaksu. All Inclusive. Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten varaa heti!