Pyöräily, patikointi ja kiipeily

Kun astuu etelän turistialueiden ulkopuolelle, löydät eläviä, paikallisia kyliä, ihmisiä, kulttuuria ja turmeltumattomia maisemia. Hyppää bussiin, pyöräile tai vuokraa auto. Sitten pysähdy nauttimaan.

Gran Canarialla on pyöräilijöille loputtomasti päällystettyä teitä, kiipeilijöille eri tasoisia jyrkänteitä ja kävelijöille opastettuja polkuja. Kaikille näiden lajien harrastajille on tarjolla vaihtelevia maisemia, mahtipontisia vuoria ja rotkoja sekä näkymiä merelle. Tässä muutamia suosikkikohteistani.

Gran Canarialla on hyvä valikoima erilaisia reittejä maantiepyöräilyyn. Päällystetyt tiet nousevat ja laskevat, kulkevat viehättävien satamien läpi ja tarjoavat haasteita kaikentasoisille pyöräilijöille. Lämpötilat ovat tasaiset ympäri vuoden ja vettä sataa harvoin. Vahva suositus Free Motionlle, jossa henkilökunta on mahtava! Saat täältä parhaat vinkit, ja he vuokraavat ja myyvät pyöriä.

Käveleminen Gran Canarialla on parasta. Kävele vaikkapa rantoja pitkin naapurikaupunkiin, pysähdy välillä kahville ja lounaalle, ja tule bussilla takaisin. Bussilla tai vuokra-autolla pääset myös vuorille, missä on opastettujen vaellusreittien verkosto. Nämä muinaiset polut, aikoinaan ainoa tapa kulkea ympäri saaren keskiosaa, keskittyvät Cruz de Tejedaan ja levittäytyvät sieltä kattamaan suurta osaa saarta. Vinkkejä löydät tältä matkailusivustolta ja reittiarvosteluja Tripadvisorista.

Urheilukiipeilyn suosikkipaikka Gran Canarialla on maalauksellisen Fatagan kylän notko. Palmujen laaksossa vihreä kasvusto muodostaa upean vastakohdan kiviseinämien punertavalle basaltille. Kiipeilijät voivat valita eri vaikeusasteista. Climbon sivuilta löytyy tietoa ja linkkejä myös kiipeilukursseille.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.