Suomalainen Puerto Rico

Miksi suomalaiset rakastavat Puerto Ricoa erityisen paljon? Ehkäpä syynä on saaren paras lomasää tai runsas hotellivalikoima, josta löytyy vaihtoehtoja moniin makuihin ja budjetteihin. Myös ranta on suojainen. Hiekkarannan lisäksi täällä on myös kaksi merivesiallasta.

Puerto Rico levittäytyy rannalta kolmen laakson alueelle ja hotellit on rakennettu keskustasta kohoaviin rinteisiin. Etuna on upeat näköalat merelle monista hotelleista, mutta suuret korkeuserot saattavat vaatia hieman kipuamista.

Myös päivämatkalaisille suosittelen tutustumista juuri rakennettuun uuteen ostokeskukseen Mogan Mall, joka on moderni eikä sisällä yhtään turistibasaaria. Viikonloppuiltaisin tarjolla on myös hieno suihkulähde-show.

Linkkejä

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.