Kaunis Puerto De Mogan

Tämä pieni kaupunki on pittoreski ja siinä on kalastajakylän tunnelmaa, vaikka satamassa onkin enemmän norjalaisten huvipursia kuin paikallisten veneitä. Kadut ovat kauniita, talot valkoiseksi kalkittuja ja kukat kukkivat aina. Kanaalit halkovat kylää ja sitä johtuu myös paikan lempinimi Pikku-Venetsia.

Yksikään sataman ravintoloista ei tarjoa huonoa ruokaa, jos luotat tarjoilijan suositukseen. Baareissa voit istua iltaa pitkään, mutta yökerhoja täällä ei ole. Meininki Puerto de Moganissa on siis rauhallisempaa kuin muissa etelärannikon kohteissa, mutta kuitenkin palvelut pelaavat takuuvarmasti.

Puerto de Mogánissa on myös pieni ja suojainen hiekkaranta, joka sopii myös lapsille.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.