Kaunis Puerto De Mogan

Tämä pieni kaupunki on pittoreski ja siinä on kalastajakylän tunnelmaa, vaikka satamassa onkin enemmän norjalaisten huvipursia kuin paikallisten veneitä. Kadut ovat kauniita, talot valkoiseksi kalkittuja ja kukat kukkivat aina. Kanaalit halkovat kylää ja sitä johtuu myös paikan lempinimi Pikku-Venetsia.

Yksikään sataman ravintoloista ei tarjoa huonoa ruokaa, jos luotat tarjoilijan suositukseen. Baareissa voit istua iltaa pitkään, mutta yökerhoja täällä ei ole. Meininki Puerto de Moganissa on siis rauhallisempaa kuin muissa etelärannikon kohteissa, mutta kuitenkin palvelut pelaavat takuuvarmasti.

Puerto de Mogánissa on myös pieni ja suojainen hiekkaranta, joka sopii myös lapsille.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

Hinnat sisältävät aina lennot, matkalaukut ruumaan, lentokenttäkuljetukset ja hotellin. Viikko alkaen 398€. Katso varausohjeet

FlyToCanarias lentää Helsingistä Las Palmasiin perjantaisin klo 1700. Myynnissä on menopaluu-lentoja sekä hotellipaketteja, joiden kesto on joustava (esimerkiksi 1-4 viikkoa). Nämä ovat edullisia tilauslentoja ja siksi ne eivät näy hakukoneissa. Voit varata matkan itse turvallisesti sivustolla www.flytocanarias.com. 

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Suomalaiset matkatoimistot takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

Matkapojat

Matkapojat tarjoaa nyt rentouttavia rantalomia Kanariansaarille. Valikoimasta löydät viikon matkapaketit sekä pelkät lennot. Tutustu ja varaa!  

*

Tilaa kauttamme suoralento ja majoitus Gran Canarialle. Lähdöt Helsingistä perjantaisin marraskuusta alkaen. Tsekkaa hinnat!

Varaa teemamatka!

Seiskan upea lukijamatka Gran Canarialle 11.-18.2.22

Seiskan lukijamatka Gran Canaria

Suosikkilaulaja Leif Lindeman tanssittaa ja matkaisäntänä Seiskan Jari Peltomäki. Hinta alkaen 699€ + 25€ varausmaksu. All Inclusive. Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten varaa heti!