Eläväinen Playa Del Ingles

Playa Del Ingles säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle, koska se on mainettaan monipuolisempi ja osaa hurmata kaikki aina uudestaan. Alueelta löytyy uusia trendikkäitä hotelleja kuten Gold By Marina sekä yhä ihanan retroja muuttumattomia apartamentos-hotelleja kuten Playa Del Sol. Tarjolla on lapsiystävällisiä resortteja sekä vain aikuisille tarkoitettuja putiikkihotelleja.

Lomailu on Playa del Inglésissä ihanan helppoa. Viisi kilometriä pitkää hiekkarantaa pitkin voit kävellä Maspalomasiin saakka tai toiseen suuntaan San Agustiniin. Yöelämä on saaren vilkkainta ja tänne ajavat paikalliset Las Palmasista saakka bailaamaan. Yumbo-ostoskeskus muuttuu öisin homobaarien keskittymäksi, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan. Heteroyökerhoja on eniten Kasbah-keskuksessa.

Suosittelen käymään drinkillä auringonlaskun aikaan Atelier Cocktail -baarissa, josta avautuvat näkymät koko Inglesin ylitse sekä dyyneille. Baari sijaitsee Bohemia-loistohotellin kattoterassilla.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.