Moderni Playa de Amadores

Amadoresin ranta on ehkä koko Gran Canarian hienoin. Vaaleahiekkainen biitsi paistattelee aina auringossa. Lahden suojaama ranta on matala ja sopii lapsille, mutta tänne mahtuu kyllä kaikki muutkin. Hotellitarjonta on monipuolinen luksuksesta yksinkertaisiin huoneistohotelleihin.

Trendikäs Amadores Beach Club & Spa vetää puoleensa paikallisia julkkiksia ja some-tähtiä Las Palmasista saakka. Hotellilla on pieni kylpylä ja merivesiallas. Tänne kannattaa tunkea vähintään ottamaan yksi selfie.

Rauhallisesta Playa Del Amadoresista pääset hetkessä Puerto Ricon vilinään bussilla tai taksilla, mutta myös kävelyreitti kallionreunalla meren yllä on upea kokemus. Kävellen Puerto Ricoon menee vain reilu vartti, jos ei hidasta nauttimaan maisemista. Kävelytiellä on luiskia lastenrattaita ja pyörätuolia varten.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.