Ylellinen Meloneras

Jos tykkäät hienoista hotelleista, golfaamisesta ja kylpylöistä, Costa Meloneras on oikea lomakohde sinulle. Rantakatu, ostoskeskus ja hiekkaranta ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Costa Meloneras on uusi lomakohde heti Maspalomasin länsipuolella. Isot hotellit ja kaikki ravintolat ovat kaikki uusia sekä korkeatasoisia. Jos jonain iltana menojalka vipattaa, niin Playa Del Inglesiin pääsee täältä taksilla alle kympillä.

Melonerasin golf-kenttä on upea ja viheriöiltä avautuvat näkymät sekä merelle että jylhille vuorille.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.