Rauhallinen Maspalomas

Maspalomas on monipuolinen kohde, josta löytyy lapsiystävällisiä hotelleja vesiliukumäkineen sekä hiljaisia aikuisten bungalow-kyliä. Maspalomasista Aqualand-vesipuistoon taksi vie noin kympillä.

Maspalomas sijaitsee tasangolla Playa de Maspalomasin ja Playa del Inglésin hiekkarantojen välissä. Holiday World-huvipuisto on helpon kävelymatkan päässä ja sen yläkerrassa suosittelen Gastro Market -ravintolamaailmaa, jonne pääsee ilman huvipuistolippuakin. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös yksi Gran Canarian suosituimmista golfkentistä.

Maspalomasin rannalla riittää tilaa kaikille. Lapsiperheet viihtyvät yleensä majakan lähettyvillä ja nudistit löytävät rauhalliset paikat kauempaa dyynien notkelmista. Suosittu gay-ranta on rantakioski numero 7:n kohdalla majakalta päin laskettuna. Suosittelen kävelyä rantaviivaa pitkin Playa Del Inglesiin saakka - tähän upeaan reittiin ei kyllästy ikinä!

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.