LGBTQIA+ Gran Canaria

Gran Canarian sateenkaarimatkailulla on pitkät juuret, jotka saivat alkunsa näyttävistä karnevaaleista ja maailman upeimmista drag queeneistä. Nykyisin queer-elämä on keskittynyt kahteen kohteeseen eli Playa Del Inglesiin ja Maspalomasin alueeseen etelärannikolla sekä pääkaupunki Las Palmasiin.

Playa Del Inglesin kaduilla kaikenlaiset pariskunnat kävelevät käsi kädessä, päivisin kokoonnutaan Maspalomasin rannalle numero 7 ja yöelämä on keskittynyt Yumboon. Las Palmasissa on paikallisia klubeja, mutta usein sieltäkin ajetaan viettämään iltaa tai rantapäivää etelään.

Playa Del Inglesissä ja Maspalomasissa kaikki hotellit ovat hyvin tottuneita meihin vähemmistöihin, eli voit turvallisesti valita minkä tahansa majoituksen valikoimastamme. Lisäksi on useita gay exclusive -hotelleja, jotka palvelevat homomiehiä. La Loman kumppanihotelliin Los Almendrosiin ovat kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen edustajat tervetulleita.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.