Kaupunkiloma Las Palmas

Aitoa espanjalaisen suurkaupungin vilinää, ihania ravintoloita, saaren parhaat shoppailupaikat, museoita, kulttuuria ja upea Las Canterasin hiekkaranta - siitä on Las Palmas tehty. Suurkaupunki on ilmapiiriltään kansainvälinen. Turisteja näkyy katukuvassa yhtä paljon kuin muissa suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa, eli vähemmän kuin saaren etelärannikolla.

Las Palmasista pääsee bussilla päiväretkelle kaikkiin Gran Canarian kolkkiin ja satamasta kätevästi myös muille saarille.

Museoista suosittelen piipahtamaan vähintään Casa De Colonissa. Vuonna 1492 Kolumbus yöpyi siellä ensimmäisellä Amerikan matkallaan. Veguetan kaupunginosa on muutenkin hurmaava, joten sinne kannattaa unohtua vaikkapa pitkälle terassilounaalle.

Linkkejä

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.