Gran Canarian vuoristokylät

Saaren sisäosat ovat patikoijan ja pyöräilijän paratiisi. Ei yhtään häliseviä turistilaumoja, vain paikallisia kyliä, vuohia ja vehmaiden kanjonien luonnonrauhaa. Patikointireitit kylien välillä ovat selkeitä ja muistuttavat lähes metsäautoteitä, joita seuraamalla on vaikea eksyä. Jos et tykkää patikoida, pääset kylästä toiseen myös vuokra-autolla tai busseilla.

Gran Canaria on ilmastoiltaan kuin kokonainen maanosa minikoossa. Etelässä on aina kuivaa ja aurinkoista, mutta pohjoisessa kosteaa varsinkin talvisin. Vuoristossa luonto on todella monipuolista ja voit päiväkävelyllä kokea monta erilaista mikroilmastoa. Kaktusten täplittämä karu kalliorinne muuttuu kukkulan toisella puolella ensin pinjametsäksi, sitten salaperäiseksi lehdoksi ja lopulta tupsahdatkin viiniviljelmille.

Vuorille pääset helposti päiväksi kaikista saaren kohteista. Kylissä on myös paikallisia hotelleja ja asuntoja vuokrattavana. Hääparien ja rauhallisen luksuksen ystäville suosittelen Parador Cruz de Tejeda -huippuhotellia, josta avautuu upeat panoraamanäkymät. Spa-alue on hulppea.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.