Gran Canarian pohjoisrannikko

Tämä on erilainen Kanaria ja muita turisteja tapaat vain vähän. Talvisin seutu on viileämpää ja sateisempaa, mutta kesällä ilmasto ei ole koskaan liian kuuma. Sisämaassa voit vaeltaa subtrooppisessa vehmaassa metsässä, piipahtaa rommitehtaalla tai vierailla kahvi- tai banaaniplantaaseilla. Rannikolla on upeita merivesiuimaloita ja kalaravintoloita, jotka ovat molemmat paikallisten suosiossa.

Pohjoisessa kannattaa tutustua myös Kanarian historiaan, sillä alue oli guanche-alkuperäisväestön keskus. Suosittelen käyntiä Galdarin kaupungin Cueva Pintada -luolamuseossa. Espanjalaiset “löysivät” Gáldarin vuonna 1484, jonka jälkeen Kanariasta tuli Espanjalle tärkeä välisatama matkalla Amerikkaan. Myös siirtoma-aikojen historiaan voi tutustua pohjoisten kaupunkien kaduilla ja museoissa.

Linkkejä

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.