Gran Canarian pohjoisrannikko

Tämä on erilainen Kanaria ja muita turisteja tapaat vain vähän. Talvisin seutu on viileämpää ja sateisempaa, mutta kesällä ilmasto ei ole koskaan liian kuuma. Sisämaassa voit vaeltaa subtrooppisessa vehmaassa metsässä, piipahtaa rommitehtaalla tai vierailla kahvi- tai banaaniplantaaseilla. Rannikolla on upeita merivesiuimaloita ja kalaravintoloita, jotka ovat molemmat paikallisten suosiossa.

Pohjoisessa kannattaa tutustua myös Kanarian historiaan, sillä alue oli guanche-alkuperäisväestön keskus. Suosittelen käyntiä Galdarin kaupungin Cueva Pintada -luolamuseossa. Espanjalaiset “löysivät” Gáldarin vuonna 1484, jonka jälkeen Kanariasta tuli Espanjalle tärkeä välisatama matkalla Amerikkaan. Myös siirtoma-aikojen historiaan voi tutustua pohjoisten kaupunkien kaduilla ja museoissa.

Linkkejä

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

Hinnat sisältävät aina lennot, matkalaukut ruumaan, lentokenttäkuljetukset ja hotellin. Viikko alkaen 398€. Katso varausohjeet

FlyToCanarias lentää Helsingistä Las Palmasiin perjantaisin klo 1700. Myynnissä on menopaluu-lentoja sekä hotellipaketteja, joiden kesto on joustava (esimerkiksi 1-4 viikkoa). Nämä ovat edullisia tilauslentoja ja siksi ne eivät näy hakukoneissa. Voit varata matkan itse turvallisesti sivustolla www.flytocanarias.com. 

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Suomalaiset matkatoimistot takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

Matkapojat

Matkapojat tarjoaa nyt rentouttavia rantalomia Kanariansaarille. Valikoimasta löydät viikon matkapaketit sekä pelkät lennot. Tutustu ja varaa!  

*

Tilaa kauttamme suoralento ja majoitus Gran Canarialle. Lähdöt Helsingistä perjantaisin marraskuusta alkaen. Tsekkaa hinnat!

Varaa teemamatka!

Seiskan upea lukijamatka Gran Canarialle 11.-18.2.22

Seiskan lukijamatka Gran Canaria

Suosikkilaulaja Leif Lindeman tanssittaa ja matkaisäntänä Seiskan Jari Peltomäki. Hinta alkaen 699€ + 25€ varausmaksu. All Inclusive. Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten varaa heti!