Golfia Gran Canarialla

Saarella on paljon erilaisia golfkenttiä, joista löytyy sopiva kaikentasoisille golfaajille. Lisäksi sää on täydellinen ympäri vuoden. Etelärannikolla sataa talvisinkin harvoin ja kesät eivät ole liian paahtavia. Monella kentällä luonto on iso elämys.

Suosittelemme seuraavia kenttiä.

Lopesan Meloneras Golf on uusi ja kaunis 18-reikäinen kenttä heti Maspalomasin majakan länsipuolella. Kentän on piirtänyt arkkitehti Ron Kirby. Taustalla kohoavat vuoret ja toisella puolella avautuvat upeat merinäköalat. Kentän nettisivuilta voit myös varata greenfee-aikoja.

Anfi Tauro Golfissa voit pelata 18-reikäisellä mestaruustason kentällä, sekä myös erillisellä 9-reikäisellä kentällä. Golfkenttä sijaitsee mahtipontisen luonnon keskellä vulkaanisten kallioiden ympäröimänä. Kentän ovat suunnitelleet amerikkalaiset kenttäarkkitehdit von Hagge, Smelek ja Baril. Virallisilta sivuilta voit varata greenfee-aikoja.

Salobre Golf & Resort on upea kenttä vuoristossa! Näköalat merelle ovat majesteettiset. Korkeuserot tekevät pelaamisesta jännittävää. Resortin hotelli on upea ja tarjoaa erilaisen loman Gran Canarialla. Kylpylä ja allas-alue ovat saaren kauneimpia. Katso upeat kuvat ja varaa kierroksesi Salobren sivuilta.

Maspalomas Golfin sijainti on kätevä hiekkadyynien ja bungalow-hotellien välissä. Kaikki muu on lähellä: ranta, ravintolat, huvipuistot ja baarit. Valitse majoitus lähiseudun laajasta tarjonnasta ja matka viheriölle on lyhyt. Lue lisää: maspalomasgolf.net

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.