Perhekohde Bahia Feliz

Parasta Bahia Felizissä ovat avoimet merinäkymät. Jos haluat lomailla rehellisessä lomakylässä, Bahía Feliz tarjoaa rennon rantaloman kaikkine palveluineen eikä mihinkään ole kiirettä. Bahia Feliz on etenkin perheiden suosima kohde ja lapset ovat enemmän kuin tervetulleita kaikkialle.

Bahía Felizissä sijaitsee pieni pikkukiviranta, joka on usein tuulinen, mutta myös suojaisilta uima-altailta näkee merelle. Rannalla voi vuokrata omia surffilautoja, pelata rantalentopalloa tai rentoutua kylpylässä.

Jos haluat lähteä päiväretkelle, Bahía Felizistä pääsee helposti paikallisbussilla naapurikaupunkeihin. Kävelyretkeksi suosittelemme vaeltamista etelään Playa del Aguilaan, joka on paikallisten suosima purjelautailuranta. Ravintolasta Rincón Canariosta paikalliset varaavat ikkunapöydät etukäteen varsinkin viikonloppuisin eli kannattaa toimia samoin!

Linkkejä

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.