Kalastajakylä Arguineguin / Patalavaca

Arguineguin on etelärannikon ainut kohde, jota ei ole rakennettu turistien ehdoilla. Pieni kylä on kanarialainen kalastajakylä rennolla tunnelmalla, ja Patalavacan ranta-alue on kasvanut siihen kiinni. Tämä on täydellinen lomakohde, jos tykkäät rauhallisesta paikallisesta arjesta ja rakastat tuoretta meriruokaa hyvin edullisin hinnoin.

Matkailijoita on täällä selvästi vähemmän kuin Playa Del Inglesissä tai Puerto Ricossa, joihin molempiin pääsee nopeasti bussilla. Suurin osa turisteista on norjalaisia, jotka viipyvät pitkään. Suosittelen Arguineguinin markkinoita Plaza Negralla tiistaisin. Ne ovat ovat suositut ja niille saavutaan koko saarelta.

Varaa itse netistä!

FlyToCanarias Suomi

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantarjoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Varaa suomalaisilta matkatoimistoilta!

Yhteistyökumppanimme takaavat helpon ja turvallisen matkan. 

 

Matkapojat

 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja.

Talvikausi 2022-23

La Loma Travel MarketingNyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Myös talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan.