Matkakohteet

Matkakohteidemme esittelyt on kirjoittanut mediapersoona Mikko Silvennoinen, joka on hurahtunut Gran Canariaan aivan täysin. Mikko on käynyt saarella vuodesta 2004 alkaen ja kymmenien reissujen jälkeen hän osti puolisonsa kanssa Playa Del Inglesistä oman “talvimökkinsä”. Mikko tuntee saarensa ja haluaa antaa matkavinkkejä kaikille (Katso esim tämä Mikon Youtube-video).

-Rakastan Gran Canariaa ja haluan sitkeiden vanhojen mielikuvien siitä nyt päivittyvän. Itse löydän jokaisella reissullani aina jotain uutta. Etelärannikon kohteet ovat hyvin tunnettuja ja lomalaiselle varma valinta, mutta saari tarjoaa paljon myös kaupunkilomista tai luontokokemuksistasyttyville. Jos yöpyy etelässä, saaren muihin paikkoihin kannattaa tutustua päiväretkillä. Gran Canariaan et ikinä kyllästy, lupaa Mikko.

Mikko on yksi La Loman perustajista. Mikko myös ylläpitää @flytocanariassuomi -IG-tiliä valokuvaaja Juha Nordlundin kanssa. Seuraa tiliä ja löydät lisää vinkkejä lomallesi. Laita IG:ssä rohkeasti yksityisviesti Mikolle tai mailaa mikko (a) laloma.fi, jos kaipaat vinkkejä Gran Canarialle.

Mikko Silvennoinen

Mikko Silvennoinen