¡Hola!

FlyToCanarias on espanjalainen lentoyhtiö, joka lentää Helsingistä Las Palmasiin perjantaisin klo 1700. Myynnissä on menopaluu-lentoja sekä hotellipaketteja, joiden kesto on joustava (esimerkiksi 1-4 viikkoa). Nämä ovat tilauslentoja ja siksi ne eivät näy hakukoneissa. Voit varata matkan itse turvallisesti sivustolla www.flytocanarias.com tai valitsemasi hyvän matkatoimiston kautta. 

Lennot+hotelli -paketti maksaa viikoksi alkaen 459e/hlö. Hinta perustuu kolmeen henkilöön lokakuussa esimerkiksi Corona Roja -hotellissa (vain 300m rannalta!). Hinta on hieman vähemmän neljälle hengelle ja hieman enemmän kahdelle samassa huoneistossa. Näitä tarjoushintaisia paketteja on rajattu määrä, eli varaa nyt.  

Suomessa FlyToCanariasia edustaa La Loma Travel, joka on markkinointiyritys. Ylläpidämme tätä nettisivua, FlyToCanarias Suomi -some-tilejä ja hoidamme asiakaspalvelua kotimaisilla kielillä. Olemme täällä sinua varten! Puh/whatsapp. +358 40 1507621

Yhteistyökumppaniksi?

Etsimme myös kumppaneiksi suomalaisia matkatoimistoja tai-järjestäjiä, jotka haluavat myydä FlyToCanarias-lentoja ja -hotellipaketteja asiakkailleen. Matkoja voi räätälöidä todella monipuolisesti eri kohderyhmille. Me autamme myös matkatoimistoja markkinoinnissa.

Myös isojen ryhmien kannattaa ottaa meihin yhteys. Jos suunnittelet esimerkiksi matkaa harrastusryhmälle tai sukuhäitä, paikallinen kanarialainen kumppanimme tuntee paikat parhaiten. Me yhdistämme teidät ja autamme järjestelyissä.

Kanaria ei ole entisensä. Ota yhteyttä!
T. Niko Laiho
La Loma Travel Marketing
niko@lalomafi
Puh/whatsapp. +358 40 1507621

Matkapalvelun tarjoaja

Matkapalvelun tarjoaa ja siitä vastaa matkatoimisto Global Travel Management S.L., joka on rekisteröity Gran Canarialle ja myy palvelujaan nimellä FlyToCanarias.com.

Global Travel Management S.L. tarjoaa matkapaketteja Euroopan unionin direktiivin EU 2015/2302 sekä kaikkien muiden EU:n standardien ja vaatimusten mukaisesti. Direktiivi turvaa matkustajan oikeudet hyvin mm. muutos- ja peruutustilanteissa.

Lisätietoa: Direktiivi (EU) 2015/2302 sellaisena kuin se on saatettuna osaksi Suomen kansallista lainsäädäntöä
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170901