¡Hola!

FlyToCanarias on kanarialainen matkatoimisto, joka järjestää matkoja Kanariansaarille monista Euroopan maista. Varaa nyt edullinen hotelli osoitteessa www.flytocanarias.com. Hotellivalikoimamme on suuri ja tarjolla on useita hotelleja, joita et löydä muilta matkantajoajilta. Myynnissä on myös reittilentoja sekä lento+hotelli-paketteja.

Tallinnasta suora oma lentomme Gran Canarialle palvelee lauantaisin huhtikuulle saakka. Myös se on varattavissa osoitteessa www.flytocanarias.com

Talvikaudella 2021-22 toteutamme Suomesta muutamia omia charter-lentoja Helsingistä Gran Canarialle ryhmille. Jos olet kiinnostunut ryhmämatkoista, ota yhteyttä info@flytocanarias.fi! Paikalliset asiantuntijamme saarilla räätälöivät tarjouksen toiveidesi mukaan. 

Matkailu on murroksessa ja Kanarian suosio vain kasvaa. Turvallinen EU-kohde ja keskellä talveakin 100% palmu- ja hiekkarantatakuu ovat varmoja vetonauloja. Nyt valmistaudumme talvikauteen 2022-23 kumppaneidemme kanssa. Suomessa FlyToCanarisia edustaa La Loma Travel ja yhteistyöehdotukset ovat tervetulleita info@laloma.fi 

Yhteistyökumppaniksi?

Etsimme myös kumppaneiksi suomalaisia matkatoimistoja tai-järjestäjiä, jotka haluavat myydä hotelleja, maapalveluja tai FlyToCanarias-lentoja asiakkailleen. Matkoja voi räätälöidä todella monipuolisesti eri kohderyhmille. Me autamme myös matkatoimistoja markkinoinnissa.

Myös isojen ryhmien kannattaa ottaa meihin yhteys. Jos suunnittelet esimerkiksi matkaa harrastusryhmälle tai sukuhäitä, paikallinen kanarialainen kumppanimme tuntee paikat parhaiten. Me yhdistämme teidät ja autamme järjestelyissä.

Kanaria ei ole entisensä. Ota yhteyttä!
La Loma Travel Marketing
info@lalomafi
Puh/whatsapp. +358 40 1507621

Matkapalvelun tarjoaja

Matkapalvelun tarjoaa ja siitä vastaa matkatoimisto Global Travel Management S.L., joka on rekisteröity Gran Canarialle ja myy palvelujaan nimellä FlyToCanarias.com.

Global Travel Management S.L. tarjoaa matkapaketteja Euroopan unionin direktiivin EU 2015/2302 sekä kaikkien muiden EU:n standardien ja vaatimusten mukaisesti. Direktiivi turvaa matkustajan oikeudet hyvin mm. muutos- ja peruutustilanteissa.

Lisätietoa: Direktiivi (EU) 2015/2302 sellaisena kuin se on saatettuna osaksi Suomen kansallista lainsäädäntöä
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170901